Natuurschilders – Ecologische schilderwerken Gent - Ecologische schilder en behangwerken
+32 (0)499 21 46 66
info@natuurschilders.be

ECOLOGISCHE SCHILDERWERKEN

img

Ecologische Schilderwerken in Gent

Ecologische verf is de meest natuurlijke keuze voor iedereen die belang hecht aan een mooi, gezond en duurzaam interieur. Niet alleen worden onze verven vervaardigd zonder schadelijke chemicaliën, ze zuiveren ook actief de binnenlucht. Bovendien is eco-verf erg gebruiksvriendelijk: de kant-en-klare muurverven zijn rechtstreeks uit de pot op de muur te zetten en garanderen een mooi en egaal resultaat. Zeker als u ons vakmanschap daarbij optelt.

Bij de keuze van ecologische schilderwerken staan de natuurlijke materialen uiteraard centraal. Waar traditionele verven vaak vluchtige organische stoffen (VOS) en formaldehyde bevatten, welke schadelijk en kankerverwekkend zijn, is dit bij onze natuurlijke verven niet het geval. Meer zelfs, Natuurschilders uit Gent gebruikt producten die de luchtkwaliteit in uw leefomgeving aanzienlijk verbeteren. Wij hebben voor zowel binnen- als buitenschilderwerken verscheidene oplossingen om uw leefkwaliteit te verbeteren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.  


 

Eco verf

Onze verven worden vervaardigd uit natuurlijke grondstoffen.


Mileuvriendelijk

De verpakkingen van onze verven zijn 100 procent recyclebaar en volledig biologisch afbreekbaar.


Gezondheid

Onze natuurlijke muurverven zuiveren de binnen- en buitenlucht waardoor de luchtkwaliteit aanzienlijk stijgt.


Leefomgeving

Wij streven naar een betere en gezondere leefomgeving.

 

ECOLOGISCHE BEHANGWERKEN

img

Ecologische Behangwerken in Gent

Ecologisch behang is géén oplossing voor geitenwollensokkendragers. Het is een oplossing voor iedereen die droomt van een gezonde leefomgeving. Niet alleen binnen draagt ons behang bij tot een betere luchtkwaliteit, maar ook buiten. Dit omdat het behang waar Natuurschilders mee werkt wordt vervaardigd uit louter natuurlijke materialen zoals zeegras, kurk, bladeren en bamboe.

Maar uiteraard wilt u in de eerste plaats uw interieur mooier maken. Ook op dat vlak zit u goed met eco-behang. De kleurafwerking is zo goed als oneindig, prachtige structuren en tekeningen zijn een optie én de textuur en diepte zijn ongeëvenaard. U haalt letterlijk de natuur in huis. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

 


 

Eco papier

Ons behangpapier wordt vervaardigd uit natuurlijke grondstoffen.

Natuurvriendelijk

Geen schadelijke stoffen bij productie: puur natuur aan uw muur.

Gezondheid

Onze natuurlijke muurbehangen zuiveren de binnen- en buitenlucht.

Leefomgeving

Wij streven naar een betere en gezondere leefomgeving.

   
 

ONZE GROENE PARTNERS