Natuurschilders – Ecologische schilderwerken Gent - Ecologische schilder en behangwerken
+32 (0)499 21 46 66
info@natuurschilders.be

OVER NATUURSCHILDERS

 
visie
Natuurschilders heeft de visie om de leefkwaliteit van onszelf, onze volgende generaties en in en rondom onze woningen aanzienlijk te verbeteren. Wij gaan volop voor een groenere en uiteraard gezondere toekomst.
Missie
Door onze natuurlijke materialen en producten op een ecologisch verantwoorde wijze te verwerken willen we onze klanten een groener, maar vooral gezonder, alternatief aanbieden.
 
Waarden
Ecologische materialen en producten, Duurzame leefomgeving, Verantwoord vakmanschap en Professioneel advies.

WAT KAN NATUURSCHILDERS VOOR U BETEKENEN?

Natuurschilders is een ecologisch schildersbedrijf uit Gent dat met een specifiek gamma aan ecologische verven en behang op een maatschappelijk verantwoorde wijze fraai schilderswerk aflevert. Het resultaat van onze ecologische schilderwerken is niet enkel knappe en kwalitatieve schilderwerken, maar ook een gezonder leefmilieu voor u, uw kinderen en uw omgeving.


ONZE AANPAK

Wij gaan samen met u op zoek naar een gezondere toekomst die bij uw stijl en woning past.

In een verkennend gesprek met onze adviseur maken wij een analyse van uw behoeften en gaan wij op zoek naar de materialen en kleuren die het best aansluiten bij uw smaak en verwachtingen.

Na een kennismakingsgesprek bezorgen wij u een offerte op maat die past binnen uw vooropgestelde budget. U krijgt ook een gedetailleerd overzicht van de gekozen eco-materialen en een prognose van de positieve inlvoed hiervan op uw woning en leefomgeving.

Indien u akkoord gaat met ons voorstel zorgen wij voor een stipte en vakkundige uitvoering mét respect voor mens & mileu.

ONZE GROENE PARTNERS

<